Var ser du din framtid? Vill du få möjligheten att utvecklas av kollegor med spetskompetens i sitt område, påverka resultatet för dina kunder och på samma gång tillhöra ett gott arbetslag?

Välkommen till Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå som är en oberoende konsultbyrå vilka konstruerar VVS-, kyl- och energianläggningar. Dessa utförs i huvudsak mot industri- och kommunala anläggningar. Vi som arbetar här är konsulterande ingenjörer med lång och bred erfarenhet inom VVS-, energi- och kylteknik.

Om dig

Vi söker dig med stort driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med grundläggande affärskunskaper samt god kunskap inom projektering och entreprenad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt. Tidigare chefserfarenhet är meriterande.

Vi ser att dina kunskaper i Office-paketet och synnerligen Excel är mycket goda. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete vilket ställer krav på mycket god kommunikationsförmåga. Du är en lagspelare med ett starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt med en mycket god analytisk förmåga till att se övergripande samband.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Arbetet

Som operativ chef har du helhetsansvaret för verksamheten. Du är med och bidrar i koncernens övergripande strategiarbete samtidigt som du driver och utvecklar den operativa verksamheten. Du styr verksamheten mot ett tydligt kund- och marknadsfokus och verkar för att ett målorienterat arbetssätt genomsyrar hela organisationen. Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du kan vara operativ och dagligen leda arbetet framåt.

Arbetet innefattar hela affärsprocessen med kontinuerlig kontakt med både nya och befintliga kunder. I rollen har du det övergripande operativa ansvaret samt personalansvar för medarbetare på våra två kontor i Jönköping samt Göteborg. Detta medför en flexibilitet i vardagen med utgångpunkt från huvudkontoret i Göteborg.

För att du skall trivas hos oss ser vi att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat. Det är även viktigt att du uppskattar relationsskapande, har god samarbetsförmåga och en positiv attityd. Vi ser gärna att nätverkande ligger dig varmt om hjärtat.

Hos oss

På Ingemar Johansson är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad. Vi erbjuder glada kunder och ditt nätverk kommer utökas. Vi värdesätter betydelsen av meningsfullt arbete med mål att ge bästa mjöliga utveckling i hög takt. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig. Hos oss tillämpas frihet under ansvar där du är med och planerar dina dagar.

Innovation, gemenskap och engagemang är några av våra kärnvärden.

Medarbetare säger ”Det bästa med att arbeta här är de många unika områdena, omväxlingen och den ständiga utmaningen i projekten”

Tillsammans är vi nyckeln till ett lyckat resultat! Sök redan idag.

Kontakta matilda.ornmark@wegroup.se om du vill veta mer eller skicka in din ansökan.
Läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingens hemsida.