En trygg guide på resan


Som projektledare är vi med dig från start till mål och driver ditt badhusprojekt gentemot byggare, projektörer, beställare, myndigheter och verksamheter. En sammanhållande länk som axlar det övergripande ansvaret och ser till att inget faller mellan stolar. Vi har även en djup kompetens inom miljöfrågor och kan därför säkerställa att medvetna och korrekta miljöval görs för produktionen.

We Group Oscar Örnmark - Att bygga badhus

kontaktperson

Oscar Örnmark

Operativ chef Projektledning

031-303 49 06

Pågående projekt


Våra tjänster inom projektledning


Projekteringsledning

För att slippa de vanligaste fällorna behöver du projekteringsledning som praktiskt och handfast driver projektet fram tills att själva byggnationen startar. Vi har väldokumenterad erfarenhet och expertis från ett stort antal projekt.

Byggledare

Om du har valt en delad entreprenad behöver du någon som driver byggprocessen och ser till så att allt utförs på en hög, kvalitativ nivå. Med våra byggledare är du därför i väldigt goda händer.

Tekniksamordnare

Alla projekt består av ett antal teknikleverantörer som alla är experter inom sitt område. Men ingen ser det större perspektivet och hur olika tekniklösningar kan påverka varandra. Vi ser till att säkra din slutprodukt och den tekniska funktionaliteten mellan dem, under både projektering och byggnation.