Miljö och Hälsa för Sveriges kommuner

Kontakta oss för myndighetsfrågor

Välkommen till We Group, er pålitliga partner när det gäller badhusfrågor och specialistkunskap för Sveriges kommuner. Vi förstår vikten av att upprätthålla höga miljö- och hälsostandarder inom badhusverksamheten i enlighet med Folkhälsomyndighetens krav för bassängbad. Vi finns här för att erbjuda er den expertis och support ni behöver för att säkerställa en säker och hållbar badhusmiljö.

Varför fokusera på miljö och hälsa i badhus?

Badhus spelar en avgörande roll för våra samhällen genom att främja fysisk aktivitet, friskvård och gemenskap. Det är viktigt att erkänna att badhusmiljön innebär unika utmaningar när det kommer till miljö och hälsa. Vi är väl bekanta med teknisk handbok för bad, myndighetskrav för bassängbad och standarder för bassängbad, och vi kan hjälpa er att möta dessa krav på ett effektivt sätt.

Vår expertis och stöd

På We Group har vi en gedigen erfarenhet och specialkompetens inom badhusfrågor, med särskilt fokus på miljö och hälsa i enlighet med de gällande myndighetskraven för bassängbad. Vårt dedikerade team av experter kan hjälpa er att navigera genom de komplexa regelverken och riktlinjerna som styr badhusverksamheten, samtidigt som ni säkerställer fullständig efterlevnad och optimering av er anläggning.

Kontakt för myndigheter

Vi förstår att myndighetskontakter spelar en viktig roll för att garantera att badhusen i era kommuner följer alla relevanta miljö- och hälsoregelverk, inklusive Folkhälsomyndighetens krav för bassängbad. Därför erbjuder vi en dedikerad kontaktpunkt för myndigheter, där ni kan få svar på era frågor, ta del av våra resurser och dra nytta av vår expertis inom badhusfrågor och de tekniska handböckerna för bassängbad.

Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning

Vare sig ni behöver rådgivning, utbildning eller teknisk support för att förbättra er badhusmiljö i enlighet med myndighetskraven för bassängbad och de gällande standarderna, är vi här för att hjälpa er. Kontakta vår dedikerade myndighetskontakt genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller ringa oss på 031-303 49 00

    Besök oss

    Fiskhamnsgatan 10
    414 58 Göteborg

    Kontakt för myndigheter

    Vare sig ni behöver rådgivning, utbildning eller teknisk support för att förbättra er badhusmiljö i enlighet med myndighetskraven för bassängbad och de gällande standarderna, är vi här för att hjälpa er.