Om oss


We Group grundades år 1999 med idén om att bygga ett konsultbolag med enbart specialistkompetens inom bad och badbyggande. Men tanken föddes redan på 80-talet, när grundarna var verksamma inom badindustrin och såg att det saknades ett bolag som såg hela bilden.

Genom ett antal förvärv av andra bolag är We Group idag ett helt unikt företag som saknar motsvarighet inte bara i Sverige, utan i hela Europa. Vi kan erbjuda våra kunder hela kedjan när de ska bygga ett nytt badhus eller renovera och förnya ett äldre. Vi är idag runt 50 anställda där merparten är arkitekter, ingenjörer, konstruktörer, analytiker och projektledare.

We Group är ett familjeföretag som ägs och leds av familjen Örnmark. Företaget är baserat i Göteborg, men med hela Sverige som sin arbetsplats och ibland även lite längre bort. Tidigare agerade vi under bolagsnamnen PP Arkitekter, Weedo tech, Controlux, Predevo och Project Planet, men sedan 2018 har vi samlat ihop vårt totalerbjudande under ett varumärke – We Group. Välkommen att bygga badhus med oss!