Vi älskar dina problem


Kreativiteten kring vilken sorts spa- och badanläggningar som går att bygga kommer ibland från begåvade arkitekter, men lika ofta från innovativa ingenjörer. Tekniska lösningar gör det möjligt att förverkliga drömmar om ett spektakulärt äventyrsbad, en simhall för många olika verksamheter eller ett ambitiöst spa.

Det du behöver omge dig med är människor som inte gör någonting annat än att hänga i simhallar och spaanläggningar. Som vigt sina liv åt att lära sig allt inom områden som processdesign, ventilation, värme, sanitet, styr och reglering, el, riskanalys, upphandling, provtagning och det aggressiva klimatet i simhallarna.

Erfarna konsulter med ett helhetsperspektiv om du bygger nytt, som kan ge råd vid ombyggnation och lösa tekniska problem när de dyker upp. Ingenjörer som får en märklig lyster i blicken när de pratar om att söka lösningar inom teknik för komplexa anläggningar som spa och bad.

August Örnmark We Group

kontaktperson

August Örnmark

Operativ chef Tekniklösningar

031-303 49 03

Pågående projekt


Våra tjänster inom Tekniklösningar


Projektering badvattenrening

Vi hjälper dig att projektera och designa din badvattenrening. Behöver du hjälp med upphandlingsmaterial, råd kring val av teknik och assistans vid byggnation? Vi kan ta dig från idéstadiet till en färdig anläggning.

Läs mer

Inventering av badet

De flesta simhallarna i Sverige är från 60- och 70-talet. Det betyder att såväl maskiner som byggnader är slitna och omoderna. Många kommuner står därför inför frågan om de ska renovera sitt bad eller riva och bygga nytt.

Läs mer

Problemfri drift

Vi hjälper dig att få ett enklare liv genom att ta hand om hela eller delar av badets drift. Med servicetekniker på hög nivå kan vi assistera dig med allt från daglig skötsel till service och justering av anläggningen. Resultatet är effektivare vattenrening och väsentligt bättre nattsömn

Läs mer

Konsultering och utbildning

Du vet väl att du kan anlita oss för att höja nivån på din egen personal?

Läs mer

Projektering Ventilation Badhus

Vi hjälper dig att projektera och designa en välanpassad ventilationsanläggning för ditt bad. Behöver du hjälp med upphandlingsmaterial, råd kring val av teknik och assistans vid byggnation? Vi kan ta dig från idéstadiet till en färdig anläggning.

Läs mer
Intressanta badhusartiklar