Vi söker en operativ chef för vår avdelning Verksamhetsutveckling. Vi söker dig med driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.

Vi söker dig som företrädelsevis har universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, statistik, HR eller motsvarande. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att analysera, samla in och dokumentera data. Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och bild. Tidigare chefserfarenhet är meriterande. Erfarenhet av utredningar också.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande. Kontakta matilda.ornmark@wegroup.se om du vill veta mer eller skicka in din intresseanmälan.