Bad- och spaanläggningar är mycket komplexa byggnader med aggressiva miljöer för komponenter, byggkropp och individer. Detta kombinerat med de stora energibehovet gör att denna typ av byggnation kräver kompetenta och erfarna konstruktörer. Att vara ventilationsprojektör på ett bad är inte likt någon annan anläggning. Det inre klimatet är korrosivt, varmt och fuktigt. Då vattenreningsprocessen strävar efter att driva upp föroreningar i vattnet till luften, gör detta att man måste projektera korrekt ventilationsanläggning för att uppnå bästa möjliga klimat. Detta resulterar i ökade livslängder för materialen samt en friskare tillvaro för individerna som vistas i badet.

Genom att ständigt utmana marknadens leverantörer och forska inom olika klimatförhållanden på baden, har detta gett oss stor förståelse om helheten från vatten till luft. Med ett stort fokus på rätt teknik på rätt plats, gör detta att våra lösningar håller bästa kvalité för investering och skötsel. Vi levererar alltid säkra och fungerande badanläggningar som skall vara aktiva i många år framöver.
Beroende på behovet så hjälper vi er ifrån idéstadiet med upphandlingsmaterial, stöd för er konstruktionsavdelning till färdiga handlingar. Våra konsulter har lång erfarenhet av badhus och spaanläggningar med bakgrunder inom byggnation, design, teknik och kemi.