We Groups söker Administrativ assistent

WeGroup-koncernen rymmer ett flertal konsultföretag inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd. På Wegroup är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Din roll

Avgörande för rollen är din förmåga till effektivitet samtidigt som du har koll på arbetsuppgifter i både närtid och på sikt, vilka ibland behöver omprioriteras.

Då ditt arbete är en förutsättning för andra kollegors arbete kommer din sociala kompetens vara avgörande då du vistas i sociala sammanhang med ett prestigelöst förhållningssätt samtidigt som du självständigt ansvarar för dina egna uppgifter.

Du trivs med varierande och ombytliga arbetsuppgifter, såväl stort som smått. I rollen kommer du stötta i alla former av administration så som att bistå vid evenemang, interna som externa, hantera och åtgärda felanmälan, löpande kontakt med städbolag och fastighetsförvaltare. Vidare i det dagliga ingår att hålla ytor samt mötesrum representativa för våra medarbetare och externa besökare. Det förekommer även moment i arbetet vilka kräver viss händighet så som att flytta och montera möbler, lampor etc.

Din goda kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Arbetstiderna är främst belagda 8-17 måndag till fredag. Det kan även förekomma kvällsaktiviteter där du behöver närvara.

 

Krav

Gymnasieexamen
Goda kunskaper i Officepaketet
Uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Noggrann, flexibel, strukturerad och samarbetsvillig
Händig
Proaktiv
Prestigelös
Kontorserfarenhet är meriterande

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Fiskhamnsgatan 10, Göteborg

Arbetsgivaren

We Group AB

Kontaktpersoner

Matilda Örnmark, Vice VD
matilda.ornmark@wegroup.se

Ansök senast 17 oktober