We Group söker processingenjör

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är Water Experts som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

Om dig

Vill du vara med att utveckla framtidens bad-, spa- och relaxanläggningar? Då har vi tjänsten du söker!

Vi söker dig med stort driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som företrädesvis har YH-examen, universitets- eller högskoleexamen inom byggnadsingenjör, maskiningenjör, CAD-konstruktör eller motsvarande. Vidare söker vi dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och ritning.

Vi ser att du har kunskaper inom CAD-3D samt Officepaketet. Meriterande erfarenheter är kunskap inom Plant, Inventor samt Navisworks. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete, så god kommunikationsförmåga är en förutsättning. Du är en lagspelare med ett starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt och har en mycket god analytisk förmåga och kan se övergripande samband. För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Dina arbetsuppgifter

We Group är ledande konsultbolaget inom processteknik vattenrening. Tillsammans med oss så kommer du få vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. Arbetet innebär stor variation, några exempel på projekt du kan komma att arbeta med är komplexa projekteringar, besiktningar, problemlösningar samt analyser tillsammans med oss och våra kunder. Våra tjänster riktar sig primärt mot bad- och spamarknaden där vi redan från idéstadiet assisterar beställarna med långsiktiga lösningar och hållbara bad.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att finnas med i olika delar av projekten. I många projekt är du med från frågeformulering till presentation av resultat hos kund. Innovation, gemenskap och engagemang är några av våra kärnvärden och för att du skall trivas hos oss ser vi att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat.

Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten. Vänligen besök vår hemsida www.wegroup.se för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen www.linkedin.com/company/we-group-ab/

Arbetslivserfarenhet

Byggnadsingenjör, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Krav)

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav), Tyska (Meriterande)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är på heltid och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Resor är en naturlig del av tjänsten.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsgivaren

We Group AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 20 juni
Ange referens Ingenjör i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
matilda.ornmark@wegroup.se