Är du vår nya PR kommunikatör?

Om jobbet

Är du en beslutsam och trevlig person med god förståelse för mänskligt beteende? Vill du hjälpa kunden att finna rätt tjänst? Om så är fallet kan du vara rätt person för vårt företag.

We Group är ett konsultföretag inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd. På We Group är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad. Vi erbjuder glada kunder och ökat nätverk. Vi värdesätter betydelsen av meningsfullt arbete med mål att ge bästa möjliga utveckling i hög takt. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig.

Du kommer arbeta med att skapa uppmärksamhet, bygga relationer och tänka strategiskt. Du drivs av att skapa kreativa idéer, producera texter och realisera aktiviteter på ett sätt som medför att viktiga “påverkare” får förtroende och sprider ditt budskap vidare till relevanta människor. I ditt dagliga arbete förväntas du arbeta med research, omvärldsspaningar, medierelationer, idéarbete och projektledning. I ditt team ingår bland annat kollegor inom sälj och visuell kommunikation.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande. Vi ser att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat där nätverkande ligger varmt om hjärtat. Arbetet innebär stort eget ansvar. Hos oss tillämpas frihet under ansvar där du är med och planerar dina dagar.

Nuläge:
Vi söker en självgående PR kommunikatör som vill arbeta med att kontrollera marknadsaktiviteter och förbättra våra kundrelationer. Den ideala kandidaten för denna roll har en positiv attityd, en outtröttlig arbetsetik och en omättlig aptit för tillväxt.

Du som söker:
Vi ser gärna att du har en kandidatexamen i marknadsföring, företagsekonomi, kommunikation eller inom ett relaterat område. Du har arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och goda färdigheter inom kommunikation och beslutsfattande. Bekantskap med marknadsföring av online material samt strategier kring utveckling av sociala medier är högst meriterande.
Din goda kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare ser vi att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som PR kommunikatör kommer du vara betydelsefull för bolagets fortsatta tillväxt!

Arbetslivserfarenhet

Krav: Marknadskommunikatör – 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav: svenska, engelska

 

Om anställningen

  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Välkommen med din ansökan senast den 16 juni. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referens PR kommunikatör i din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Vänligen besök vår hemsida för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen.