We Group söker en nyfiken Ingenjör

Vill du vara med att utveckla framtidens bad-, spa- och relaxanläggningar? Då har vi tjänsten du söker!

Många nya spännande uppdrag gör att vi behöver bli fler medarbetare. Vi söker därför en ingenjör inom antingen kemi eller byggnation med inriktning byggnadsfysik. Vi söker dig med stort driv, nyfikenhet och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett öga för detaljer.

Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du även tyska språkkunskaper är det meriterande. Några års arbetserfarenhet är meriterande men inget krav. För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

 

Dina arbetsuppgifter

Hos We Group kommer du som ingenjör vara delaktig i utmanande och innovativa uppdrag. Arbetet är både som utredare, besiktningsman och sakkunnig. Första året kommer vara som biträdande, där vi tilldelar dagliga uppgifter, för att sedan kunna ansvara själv för uppdragen.

 

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är Water Experts som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

 

Din profil

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Språk
Svenska:

Engelska:

MERITERANDE
Tyska:

Körkort
B

 

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.
Resor är en naturlig del av tjänsten.

 

Kontaktinformation

Företagets adress

Fiskhamnsgatan 10 Göteborg

Postadress

We Group AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG

Telefonnummer

031-303 49 05

Sök jobbet senast 6 januari 2019

Ange referens Ingenjör.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: matilda.ornmark@wegroup.se