We Group söker marknadsförare

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är experter som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

Om jobbet

Är du en beslutsam och trevlig person med god förståelse för mänskligt beteende? Vill du hjälpa kunden att finna rätt tjänst? Om så är fallet kan du vara rätt person för vårt företag.

We Group är ett konsultföretag inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd.

På We Group är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad. Vi erbjuder glada kunder och ökat nätverk. Vi värdesätter betydelsen av meningsfullt arbete med mål att ge bästa möjliga utveckling i hög takt. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande. Vi ser att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat där nätverkande ligger varmt om hjärtat. Arbetet innebär stort eget ansvar. Hos oss tillämpas frihet under ansvar där du är med och planerar dina dagar.

Nuläge:

Vi söker en självgående marknadsförare som vill arbeta med att kontrollera marknadsaktiviteter och förbättra våra kundrelationer. Den ideala kandidaten för denna roll har en positiv attityd, en outtröttlig arbetsetik och en omättlig aptit för tillväxt.

I rollen ingår:

  • Organisera kampanjer på mässor och andra platser, samordna samt säkerställa snabb leverans av material och varor
  • Koordinera evenemang och bedriva extern försäljning tillsammans med vår säljare
  • Identifiera svagheter i befintliga marknadsföringskampanjer och utveckla kreativa lösningar
  • Kommunicera med ledande befattningshavare gällande marknadsföringsinitiativ och projektvärden
  • Producera material för synlighet på marknaden
  • Ansvara för grafisk design
  • Granska alla utgående rapporter

Du som söker:

Vi ser gärna att du har en kandidatexamen i marknadsföring, företagsekonomi, kommunikation eller inom ett relaterat område. Du har arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och reklamkampanjer. Du har goda färdigheter inom kommunikation och beslutsfattande. Bekantskap med marknadsföring av online material samt strategier kring utveckling av sociala medier är högst meriterande.

Din goda kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare ser vi att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som marknadsansvarig kommer du vara betydelsefull för bolagets fortsatta tillväxt!

Om anställningen

Arbetslivserfarenhet

Marknadskommunikatör – 1-2-års erfarenhet (krav)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre (meriterande)

Språk

Svenska (krav), Engelska (krav)

Körkort

B (krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsgivare

AMOMA Sverige AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG
www.wegroup.se

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 8 maj
Ange referens Marknad i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
matilda.ornmark@wegroup.se