Om dig

Vill du vara med att utveckla framtidens bad-, spa- och relaxanläggningar? Då har vi tjänsten du söker!

Många nya spännande uppdrag gör att vi behöver bli fler medarbetare. Vi söker dig med stort driv, nyfikenhet och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett öga för detaljer.

Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Din profil

Utbildning
KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Språk
KRAV
Svenska:

Engelska:

MERITERANDE
Tyska:

Körkort
B

Dina arbetsuppgifter

Hos We Group kommer du som ingenjör vara delaktig i utmanande och innovativa uppdrag. Första året kommer vara som biträdande, där vi tilldelar dagliga uppgifter, för att sedan kunna ansvara själv för uppdragen.

Vi söker dig som lägger stort engagemang i ditt arbete och självständigt driver arbetet framåt.

Du tar fram tekniska handlingar, designar och dimensionerar installationer gällande system för inomhusklimat med hjälp av MagiCAD. Vi söker dig med stort driv, nyfikenhet och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett öga för detaljer.

Krav;
1-2 års erfarenhet av ventilation, helst som konsult.
1-2 års erfarenhet av CAD-projektering (MagiCAD).

Meriterande;
Kunskaper inom BBR, Plan- och bygglagen, AMA och entreprenadjuridik (ABK09, AB06).
Värme- och kylteknik.
Process-ventilation.

Övrigt

Anställningsvillkor
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Resor är en naturlig del av tjänsten.

Arbetsplats
Göteborg

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är Water Experts som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

https://www.wegroup.se

Kontaktinformation

Företagets adress
Fiskhamnsgatan 10 Göteborg
Postadress
We Group AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG
Telefonnummer
0313034905
E-post
matilda.ornmark@wegroup.se

Sök jobbet senast 26 april 2019

Ange referens Ingenjör.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: matilda.ornmark@wegroup.se