We Group söker Handläggande Arkitekt

Om dig

Vill du vara med att utveckla framtidens bad-, spa- och relaxanläggningar? Då har vi tjänsten du söker!

Många nya spännande uppdrag gör att vi behöver bli fler medarbetare. Vi söker därför en Handläggande Arkitekt med 3-5 års erfarenhet av byggnadsprojektering. Har du även erfarenhet av projekt inom större offentliga byggnader är det meriterande.

Vi söker dig med stort driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett öga för detaljer. Vi önskar att du kan formulera idéer på ett sådant sätt så att du kan beskriva en tänkt verklighet för någon annan.

Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, för att kunna presentera resultat i både text och bild på ett begripligt sätt.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

 

Din profil

Utbildning
KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser
KRAV
Arkitektexamen

Språk
KRAV
Svenska & Engelska

 

Dina arbetsuppgifter

Idag är vi 20 drivna medarbetare som arbetar med olika typer av projekt där bad-, spa- och relaxanläggningar utgör vår huvudverksamhet. Uppdragen sträcker sig över alla skeden, från förstudie till detaljprojektering och inredning.

Hos We Group kommer du som arkitekt vara delaktig i utmanande och innovativa uppdrag. Tillsammans med kollegor förverkligar ni visionen om att skapa framtidens byggnader som skänker glädje till människor. Din uppgift är att skapa ritningar, beskrivningar och modeller för nybyggnad och om- eller tillbyggnad eller modernisering av äldre hus. Du kommer ingå i en projektgrupp vilka samordnas till en fungerande helhet. Under arbetets gång utbyts idéer och förslag med samtliga inblandade i projektet.

 

Övrigt

Anställningsvillkor
Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Arbetsplats
Göteborg

 

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är Water Experts som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

 

Kontaktinformation

Företagets adress
Fiskhamnsgatan 10 Göteborg

Postadress
We Group AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG

Telefonnummer
0313034900

E-post
matilda.ornmark@wegroup.se

 

Sök jobbet senast 31 oktober 2019