We Group söker Elkonstruktör

Om oss

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är experter som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

Om jobbet

Vi söker dig med STORT driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.

Tillsammans med oss kommer du vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. Våra tjänster riktar sig primärt mot bad- och spamarknaden där vi redan från idéstadiet assisterar beställarna med långsiktiga lösningar och hållbara bad.

Som handläggande elkonstruktör är du en av nyckelpersonerna i processen, från specifikation till ritning och färdig produkt där du skapar ritningar för den el som finns i alla typer av byggnader och miljöer i ny-, till- och ombyggnationer som behöver avancerad teknik. Du arbetar med utredningar, utveckling, design och underhållsplaner för elinstallationer i projekten.

I din roll arbetar du med konstruktionsverktyg som CAD och 3D modellering, för att skapa bra underlag för projektens framtida arbete. Att göra tekniska ritningar, lösa tekniska problem och samordna upphandlingar av elsystem blir din vardag. I detta skall du kunna tolka lagar och normer för att sköta juridiska relationer. Vi ser att du med din kunskap kan omsätta kundens krav och önskemål till tekniska systemlösningar, vidare analysera och föreslå förbättringar utifrån ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

I rollen kommer du ha kontinuerlig kunddialog och dra in egna uppdrag. Vidare kommer du agera som projektledare och mentor mot mindre erfarna kollegor för att dela din expertis. Du har kunskap kring byggbranschen, inte bara om sitt specifika ämne. Vi ser att du har kunskap kring byggbranschen, inte bara om sitt specifika ämne. Du måste besitta en hög samarbetsförmåga, lösningsorienterad tillsammans med andra discipliner, från installation och arkitektur till miljö och energi.

Vidare söker vi dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och ritning. Du är en lagspelare med starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt med mycket god analytisk förmåga där du kan se övergripande samband.

Kunskap inom styr och regler för offentliga fastigheter är meriterande.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten. Vänligen besök vår hemsida www.wegroup.se för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen www.linkedin.com/company/we-group-ab/

Arbetslivserfarenhet

Elkonstruktör –  1-2 års erfarenhet eller mer (Krav)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Krav)

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Körkort

B (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Resor är en naturlig del av tjänsten.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsgivaren

AMOMA Sverige AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG
www.wegroup.se

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 11 mars
Ange referens Elkonstruktör i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
matilda.ornmark@wegroup.se