We Group söker Byggingenjör

Vill du leda framtidens spännande byggen?

We Group är ett konsultföretag inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Rollen

Som byggledare på We Group kommer du ha det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning samtidigt som du leder andra till bästa möjliga slutresultat.

Det är byggledningen som säkerställer att det praktiska arbetet blir gjort på ett lämpligt sätt. Arbetsuppgifterna pågår kontinuerligt under byggprojektets gång där du kommer ha en aktiv roll i projektets varierande faser.

Arbetsuppgifter:

  • Upphandlingar för att ta fram förfrågningsunderlag.
  • Organisering och koordinering.
  • Administrering för beslutsfattande.
  • Planering för att systematiskt arbeta mot uppsatt mål.
  • Styrning av själva byggprocessen.
  • Besiktning av objektet.
  • Överlämnande av objektet till förvaltning- och driftpersonal.
  • Kontinuerlig kontakt med olika parter under projektet.
  • Uppföljning av kontrakt för att säkerställa att vi levt upp till de krav som funnits, beträffande miljö, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och tid.

Egenskaper för att lyckas hos oss

Samarbetsförmåga är avgörande då alla involverade verkar tillsammans för att kunna slutföra projektet. Här kommer även den goda förmågan att hantera stress, även om tiderna är bråda. Du bör vara lyhörd samt uppmärksam och öppen för andras idéer in i projektet. För att nå tänkta resultat har du både en hög ambitionsnivå samt drivkraft.

Din beslutsförmåga är skarp både i själva situationen av beslutsfattande samt delgivandet till andra aktörer med rätt information utifrån vilken de ska fatta beslut.

Din sociala kompetens är viktig för möjligheten att kalibrera på rätt nivå. I detta är även förtroendeingivandet samt transparensen avgörande för att kunna upptäcka och förebygga att eventuella misstag sker.

Krav på dig

Vi ser att du har erfarenhet från entreprenadjuridik och KMA; kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt organisation och ledarskap, produktionsekonomi, kalkylering. För att lyckas i rollen behöver du vara samarbetsvillig, pedagogisk samt lösningsorienterad.

Du har tidigare erfarenhet från att leda projekt från start till mål med fokus på hållbart byggande. Du har stor kunskap inom byggproduktion samt miljö- och kvalitetskunskap med betoning på energieffektivisering och hållbarhet.

Vi ser även dokumenterad erfarenhet kring logistikplanering, lönsamhetsberäkningar samt styrning. Vidare bör du kunna upprätta handlingar och juridiska dokument som styr ett byggprojekt i rätt riktning.

Arbetslivserfarenhet

Byggledare, 5 års erfarenhet eller mer (Krav)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Samhällsbyggnad och byggnadsteknik (Krav)

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg

Sök jobbet

Ansök senast 22 oktober (om 42 dagar)

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till matilda.ornmark@wegroup.se