We Group söker biträdande Projekteringsledare

We Group är ett konsultföretag inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig.För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Rollen

I rollen som Biträdande projekteringsledare arbetar du tillsammans med såväl ansvarig projekteringsledare, projektledare och byggledare i samtliga faser i byggprojektet. Tillsammans är ni nyckelpersoner för att nå framgång i projekten. Det innebär omväxlande arbetsuppgifter och nära samarbete med produktionen och kunder. Vi menar att projekteringsledningen besitter det överordnade ansvaret och leder projekten hela vägen från idé till färdiga handlingar.

Arbetsuppgifter:

  • Projekteringsledning i olika entreprenadformer
  • Arbete nära Projektledare och byggledning under produktion
  • Målstyra mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav
  • Viss kalkylering
  • Stöd till plastledningen under produktionen
  • Organisera och koordinera
  • Administrera
  • Planera för att systematiskt arbeta mot uppsatta mål.
  • Kontinuerlig kontakt med olika parter under projektet.
  • Uppföljning av projektet för att säkerställa att vi levt upp till de krav som funnits

Egenskaper för att lyckas hos oss

Du är engagerad,ansvarstagande med en hög förmåga att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. Här kommer även den goda förmågan att hantera stress in som en primär egenskap. För att nå tänkta resultat har du både en hög ambitionsnivå samt drivkraft. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för olika tekniska lösningar med god samarbetsförmåga. Att ta beslut och ta egna initiativ ligger dig naturligt, allt i samspel med projektledare.

Din sociala kompetens är avgörande för möjligheten att kalibrera på rätt nivå. I din kommunikation förväntar vi oss tydlighet med talang att bygga långsiktiga relationer både internt som externt.

Krav på dig

Du har tidigare erfarenhet från projekt eller projekteringsledning, gärna från byggbranschen om minst 2-5 år. Tidigare erfarenhet från bygge är således högst fördelaktigt då du har med dig vokabulär och förståelse för byggprocessen i sin helhet. Du är administrativ lagd, strukturerad och handlingskraftig. Till detta är du driftig och självgående i ditt arbete som trivs med att kommunicera och leda möten.

Då mycket av arbetet är databaserad ser vi att du har lätt för system, fördelaktigt om du tidigare arbetat med projektbaserat system.

Vi ser att du är flexibel då det förekommer resor inom Sverige. Vi tillämpar frihet under ansvar på We Group.

Du har lämpligast utbildning; byggnadsingenjör, Högskoleingenjör eller Civilingenjör.

Sök jobbet

Ansök senast 8 november (om 37 dagar)
Ange referens Projekteringsledare i din ansökan

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till