Är du vår nya medverkande Elkonstruktör?

Om jobbet

Vi söker elkonstruktör med STORT driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.

Tillsammans med oss kommer du vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. Våra tjänster riktar sig primärt mot bad- och spamarknaden där vi redan från idéstadiet assisterar beställarna med långsiktiga lösningar och hållbara bad.

Som elkonstruktör är du en av nyckelpersonerna i processen, från specifikation till ritning och färdig produkt där du skapar ritningar för den el som finns i alla typer av byggnader och miljöer i ny-, till- och ombyggnationer som behöver avancerad teknik. Du arbetar med utredningar, utveckling, design och underhållsplaner för elinstallationer i projekten.

I din roll arbetar du med konstruktionsverktyg som CAD och 3D modellering, för att skapa bra underlag för projektens framtida arbete. Att göra tekniska ritningar, lösa tekniska problem och samordna upphandlingar av elsystem blir din vardag tillsammans med dina kollegor. I detta skall du kunna tolka lagar och normer för att sköta juridiska relationer. Vi ser att du med din kunskap kan omsätta kundens krav och önskemål till tekniska systemlösningar, vidare analysera och föreslå förbättringar utifrån ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

Vidare söker vi dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och ritning. Du är en lagspelare med starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt med mycket god analytisk förmåga där du kan se övergripande samband.

Kunskap inom styr och regler för offentliga fastigheter är meriterande.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten. Vänligen besök vår hemsida för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav: svenska, engelska

Körkort
Krav: B

Om anställningen

  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Välkommen med din ansökan senast den 15 april. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referens Elkonstruktör i din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Se alla våra lediga jobb.