Är du vår nya Projectcontroller?

Om jobbet

We Group är ett konsultbolag med hög kompetens inom teknik och innovation. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd.

Vill du få möjligheten att utvecklas av riktigt talangfulla kollegor, på riktigt påverka resultatet och på samma gång ha enormt roligt?

Om dig

Vi söker dig med god förståelse för projektekonomi och viktiga ekonomiska begrepp. Du har lätt att sätta dig in i nya affärssystem och har mycket goda kunskaper i Excel samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team där din förmåga att kommunicera och samarbeta är primär.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Projektredovisning, analys och rapportering
 • Projektbudgetering och prognosarbete
 • Tidsuppskattning
 • Lönsamhetsanalys
 • Administrera projekt och bistå vid projektavslut
 • Vidareutveckla processer och nyckeltal för projektuppföljning
 • Ekonomiska rapporter och presentationer till verksamhetens ledning

Du arbetar aktivt med att identifiera, utvärdera och genomföra processförbättringar för att säkerställa att koncernen har en god intern kontroll.

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning eller högskole- universitetsutbildning inom ekonomi. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete vilket ställer krav på mycket god kommunikationsförmåga. Du är en lagspelare med ett starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt med en mycket god analytisk förmåga.

Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

Arbetet

Hos oss präglas dagarna av nytänkande och kreativitet med ett innovativt arbetsklimat. I rollen arbetar du verksamhetsnära med projektredovisning och uppföljning av projekt och lönsamhet. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att analysera och följa upp projekt samt fortsätta att utveckla processerna och nyckeltal för projektuppföljning.

I arbetet får du använda ditt affärssinne, och med ett stort eget driv påverka och utveckla verksamheten och dig själv. Du kommer således ansvara för löpande redovisning och regelmässiga uppföljningar med projektens chefer.

Du har ett naturligt driv som person, vaken på detaljer samt vana att arbeta proaktivt. Ditt arbetssätt präglas av hög effektivitet och noggrannhet med god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Viktigaste av allt är att du har stort intellekt och ännu större hjärta.

Hos oss

På We Group är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad. Vi värdesätter betydelsen av meningsfullt arbete med mål att ge bästa mjöliga utveckling i hög takt. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig.

Innovation, gemenskap och engagemang är några av våra kärnvärden.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen.

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Controller – erfarenhet efterfrågas

Utbildning

Meriterande: Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom Företagsekonomi, handel och administration

Språk
Krav: svenska, engelska

Körkort
Krav: B

Om anställningen

 • Fast månads- vecko- eller timlön
 • Omfattning: Heltid
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referens Projektcontroller i din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Se alla våra lediga jobb.