Managementkonsult som uppskattar simborgarmärket!

Om jobbet

Hur stor är en olympisk simbassäng? Hur många bastusorter finns det? Vi på We Group har svaren!

Management, organisationsledning eller verksamhetsstyrning, är konsten och vetenskapen att hantera och styra resurser. Vi söker en managementkonsult med STORT driv och engagemang som vill göra skillnad både idag och imorgon. Vi arbetar nära våra kunders verksamheter alltid med fokus på helhet och kvalitet. Här kommer du få arbeta tillsammans med erfarna kollegor och driva dina projekt framåt till färdig leverans. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett självklart intresse för verksamhetsstyrning.

Du besitter en förmågan att lyfta fram idéer och agera som expert och sakkunnig samtidigt som du är hjälpsam och stöttar kunder och kollegor på ett kreativt sätt. Du behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt på en professionell nivå.

Du har förmodligen en högskoleutbildning inom ekonomi, eller motsvarande, vilket gett dig goda kunskaper inom strategi, styrmodeller och redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av införande av nya systemstöd och agila arbetssätt. Kundorientering är primär då du ger stöd, hjälp och underlag för att fatta kloka beslut och säkerställa önskat resultat för slutkund. Du har förmågan att göra tydliga kopplingar mellan projekt- och effektmål samt kunnandet av att följa upp nyttan av projekt.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

We Group är ledande konsultbolaget inom projektering av bad- och spa anläggningar. Tillsammans med oss kommer du vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. We Group, erbjuder det mindre företagets personliga kultur, och det växande företagets drivkraft, där varje medarbetare utgör en betydande del av helheten.

Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten. Vänligen besök vår hemsida för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen.

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Verksamhetsanalytiker – erfarenhet efterfrågas

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav: svenska, engelska

Körkort
Krav: B

Om anställningen

  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referens Managementkonsult i din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Se alla våra lediga jobb.