Vi söker dig som brinner för Styr och Övervakning

Om jobbet

Har du specialiserat dig inom styr och övervakning och är sugen på att ta nästa steg i din utveckling? Då hoppas vi att du vill bli en av oss på We Group! Vi söker just nu ingenjörer med 3-5 års erfarenhet inom projektering av SÖ-system till vårt kontor i Göteborg. Som SÖ-ingenjör hos oss kommer du snabbt få leda egna projekt och hjälpa våra yngre förmågor att utvecklas. Projekten kommer till stor del kretsa kring projektering av större system inom annat badhus.

Vem är du?

Du har arbetat med projektering av SÖ-lösningar under ett par år, och är sugen på att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer att välkomnas in i ett familjebolag med cirka 70 medarbetare. Företagskulturen är öppen och entreprenöriell, och detta är något du både trivs och frodas i. Du har ett stort intresse för teknik och har ambitionen att ta en ledande roll inom de projekt du jobbar i.
De krav vi ställer på dig är att du har:

  • 3-5 års erfarenhet av SÖ-projektering
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper inom både svenska och engelska

Meriterande kvalifikationer inkluderar erfarenhet av VVS- eller El-projektering.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en öppen och familjär miljö där du får stor möjlighet att växa i din specialistroll. Du kommer arbeta tätt med både arkitekter och ingenjörer inom bland annat ventilation, vattenrening och konstruktion. Du kommer få möjlighet att arbeta i komplexa och unika projekt, och det är sällan du kommer göra samma lösningar flera gånger.

We Group är i en tillväxtperiod, vilket gör att du kommer vara med på en spännande och utvecklande resa. Det betyder att du kommer få möjlighet att använda din expertis och erfarenhet för att utforma både hur vi arbetar och hur vi lär upp nästa generations ingenjörer. Självklart erbjuder vi marknadsmässiga löner, schyssta villkor och bra förmåner. Rekryteringsprocessen löper under våren 2022, och möjlighet finns att börja arbeta hos oss omgående.

Arbetslivserfarenhet

Krav: Styr- och reglertekniker, 3-5 års erfarenhet

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav: svenska, engelska

Körkort
Krav: B

Om anställningen
Fast månads- vecko- eller timlön

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Tjänsten är placerad i Göteborg, Fiskhamnsgatan 10.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referensi din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Se alla våra lediga jobb.