Ingemar Johansson söker Energikonsult

Var ser du din framtid? Vill du få möjligheten att utvecklas av kollegor med spetskompetens i sitt område, påverka resultatet för dina kunder och på samma gång tillhöra ett gott arbetslag?

Välkommen till Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå som är en oberoende konsultbyrå vilka konstruerar VVS-, kyl- och reningsanläggningar. Dessa utförs i huvudsak mot industri-, storköks- och kommunala anläggningar. Vi som arbetar här är konsulterande ingenjörer med lång och bred erfarenhet inom VVS-, energi- och kylteknik. Bolaget ingår i We Group koncernen.

I nuläget söker vi en energikonsult med erfarenhet av kundansvar och att arbeta med energieffektiviseringar och inneklimatutredningar i komplexa miljöer med stora variationer i verksamheter. Du vill arbeta med olika typer av energifrågor och är högskole – eller civilingenjör som fördelaktigt hunnit arbeta några år. Du har stor social och teknisk kompetens, lätt för att konversera med nya människor och har en affärsmässig framtoning. God datavana med kompetenser inom CAD är ett plus.

Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt och att du brinner för att spara energi. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Du kommer lära dig projektera de installationslösningar som en byggnad består av hos oss. Genom företagets handläggare kommer du lära dig ritningstekniken för en byggnads installationer. Du driver Dina uppdrag själv med stöttning från övriga medarbetare och specialister. Ett inarbetat kundkontaktnät är en fördel men inget krav.

Helhetstänkandet innebär att vi inte bara löser enskilda problem, utan kartlägger eventuella problemområden i detalj. Vi har omfattande kunskap om en mängd olika processer från livsmedel till kemikalier och många andra industrier. Uppdragen är utmanande i många olika typer av fastigheter och verksamheter. Du får snabbt eget ansvar för uppdrag där nära kontakt med kunder är avgörande. Detta innebär i sin tur en snabb personlig utveckling inom såväl energiteknik som projektledning.

Medarbetare säger ”Det bästa med att arbeta här är de många unika områdena, omväxlingen och den ständiga utmaningen i projekten”

Tillsammans är vi nyckeln till ett lyckat resultat! Sök redan idag.

 

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, energi, 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Krav)

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetsgivaren

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB

Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg

http://ijohansson.se/