Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå söker driven VS-konsult

Var ser du din framtid? Vill du få möjligheten att utvecklas av kollegor med spetskompetens i sitt område, påverka resultatet för dina kunder och samtidigt tillhöra ett gott arbetslag?

Välkommen till Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå, en oberoende konsultbyrå inom projektering av VVS- och kylanläggningar. Våra projekt utförs i huvudsak mot industri-, storköks- och kommunala anläggningar. Vi som arbetar här är konsulterande ingenjörer med lång och bred erfarenhet inom VVS-, energi- och kylteknik. Bolaget ingår i AMOMA koncernen.

I nuläget söker vi en VS-konsult med minst 3 års erfarenhet av projektering och utredningsarbete inom Allmänventilation/VS med god lokalkännedom inom sin bransch. Du är högskole – eller civilingenjör som hunnit arbeta några år efter avslutad examen. Tillsammans med kunden och övriga ledande i projektteamet ansvarar du för projektering och utredning kopplat till Allmänventilation/VS. Du har stor social och teknisk kompetens, lätt för att konversera med nya människor med en affärsmässig framtoning. God datavana med kompetenser inom CAD är ett krav. Tack vare att vi har kontor på två orter kan du själv välja om du vill arbeta från Jönköping eller Göteborg.

Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Då vi jobbar i projektform är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och trivs bra i olika gruppsammanhang. Vår digitala ambition är hög och vi samarbetar tätt mellan våra olika kontor.

Du kommer lära dig projektera de installationslösningar som en byggnad består av hos oss. Du driver dina uppdrag själv med stöttning från övriga medarbetare och specialister. Ett inarbetat kundkontaktnät är en fördel men inget krav.

Helhetstänkandet innebär att vi inte bara löser enskilda problem, utan kartlägger eventuella problemområden i detalj. Vi har omfattande kunskap om en mängd olika processer från livsmedel till kemikalier och många andra industrier. Uppdragen är utmanande i många olika typer av fastigheter och verksamheter. Du får snabbt eget ansvar för uppdrag där nära kontakt med kunder är avgörande. Detta innebär i sin tur en snabb personlig utveckling inom såväl VS som projektledning. Vi ser gärna att du uppskattar struktur, har ett skarpt sinne och trivs som expert i en roll med mycket ansvar. Med din tekniska kompetens känner du dig trygg i utredning och projektering där du villigt delar din kunskap med andra.

Medarbetare säger ”Det bästa med att arbeta här är de många unika områdena, omväxlingen och den ständiga utmaningen i projekten”

Tillsammans är vi nyckeln till ett lyckat resultat! Sök redan idag.

 

Arbetslivserfarenhet

VVS-ingenjör –  2-4 års erfarenhet (Krav)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Meriterande)

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Körkort

B (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetsort

Göteborg eller Jönköping

Arbetsgivaren

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
http://ijohansson.se/

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 11 mars
Ange referens VS-konsult i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
matilda.ornmark@wegroup.se