We Group söker en Handläggande Ingenjör

Om jobbet

Vi söker handläggande ingenjör med STORT driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna kollegor och driva dina projekt framåt till färdig leverans. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som företrädesvis har universitets- eller högskoleexamen inom byggnadsingenjör, väg- och vatten, maskiningenjör, CAD-konstruktör eller motsvarande. Vidare söker vi dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och ritning.

Meriterande ser vi att du har kunskaper inom CAD-3D. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete, så god kommunikationsförmåga är en förutsättning. Du är en lagspelare med starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt och mycket god analytisk förmåga där du kan se övergripande samband.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

We Group är det ledande konsultbolaget inom processteknik vattenrening. Tillsammans med oss kommer du vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. Arbetet innebär stor variation, några exempel på projekt du kan komma att arbeta med är komplexa projekteringar, besiktningar, problemlösningar samt analyser tillsammans med oss och våra kunder. Våra tjänster riktar sig primärt mot bad- och spamarknaden där vi redan från idéstadiet assisterar beställarna med långsiktiga lösningar och hållbara bad.

Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten. Vänligen besök vår hemsida för att ta del av några av våra tjänster och/eller besök vår LinkedIn för senaste uppdragspoolen.

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Processingenjör, maskin –  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav: svenska, engelska

Körkort
Krav: B

Om anställningen

  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Tjänsten är placerad i Göteborg, Fiskhamnsgatan 10.

Välkommen med din ansökan senast den 15 april. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Ange referens Ingenjör i din ansökan.

Läs annonsen på Arbetsförmedlingen.

Se alla våra lediga jobb.