Om dig

Vi söker dig med stort driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att anpassa dig utefter kunderna.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande. Vi ser att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat där nätverkande ligger varmt om hjärtat. Arbetet innebär stort eget ansvar.

Vi värdesätter en innesäljare som är målmedveten och lyhörd som ser till helheten. Du är proaktiv och vågar fråga kunderna om vilka projekt som vi kan hjälpa till med. Det är mediterande om du har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning.

Din goda kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Din profil

Språk
KRAV
Svenska:

Engelska:

Arbetslivserfarenhet
KRAV
Innesäljare:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer kartlägga vår marknad och på detta vis ge förutsättningar till operativa chefer att boka in lyckade möten. Som innesäljare kommer du vara betydelsefull för bolagets fortsatta tillväxt till att optimerar affärsmöjligheter samt maximera affärsnyttan för kunden.

Viktigt är att relationsskapandet sker hängivet för att skapa framgångsrika och långsiktiga samarbeten. Du kommer enbart arbeta B2B.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

Kartlägga nya/befintliga kunder
Adminsitrera CRM löpande
Delaktig i löpande marknadsmöten
Merförsäljning
Delta på kundevent och mässor

Meriterande om du har erfarenhet från affärssystem såsom Zoho CRM eller liknande.

Övrigt

Anställningsvillkor
Tjänsten är placerad i Göteborg.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Arbetsplats
Göteborg

Om oss
WeGroup-koncernen rymmer ett flertal konsultföretag inom teknik och innovation, främst riktat mot bad. Genom specialister inom många skilda områden kan vi erbjuda både spetskompetens och bredd.

Vill du få möjligheten att utvecklas av riktigt talangfulla kollegor, på riktigt påverka resultatet för dina kunder och på samma gång ha enormt roligt?

På Wegroup är våra medarbetare nyckeln till framgång, det är här vi gör skillnad. Vi erbjuder glada kunder och ditt nätverk kommer utökas. Vi värdesätter betydelsen av meningsfullt arbete med mål att ge bästa mjöliga utveckling i hög takt. Du kommer få arbeta med kollegor i världsklass där varje medarbetare är viktig. Hos oss tillämpas frihet under ansvar där du är med och planerar dina dagar.

Innovation, gemenskap och engagemang är några av våra kärnvärden.

Att bada är livet!

https://www.wegroup.se
Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Matilda Örnmark, Vice VD matilda.ornmark@wegroup.se

Företagets adress
Fiskhamnsgatan 10 Göteborg

Postadress
We Group AB
Fiskhamnsgatan 10
41455 GÖTEBORG
Telefonnummer
0317970424

E-post
matilda.ornmark@wegroup.se

Sök jobbet senast 19 april 2019

Ange referens Innesäljare.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: matilda.ornmark@wegroup.se