Juridiska tjänster och bad — en unik lösning

Du som läser det här arbetar troligen med vattenrekreation på ett eller annat sätt. Du kanske tillverkar pooler, badtunnor, bastu-utrustning eller liknande. Eller så är du entreprenör som i huvudsak arbetar med vattenrekreation.

Lång erfarenhet av badbranschen

På We Group har vi precis som du, lång erfarenhet av att jobba med bad. Skillnaden är att vi arbetar storskaligt mot offentlig sektor och du mot den privata marknaden. Precis som du vet vi vikten av att avtal och allmänna villkor följer en standard som alla inblandade parter kan känna sig trygga i. Ibland råkar du ut för tvister med samarbetspartners, leverantörer eller slutkunder på grund av påstådda byggfel eller konstruktionsmissar. Då kan du behöva hjälp av någon som kan entreprenadrätt, avtalsrätt och ansvarsfrågor. Men det kan också handla om betalningsförelägganden, GDPR/personuppgifter eller frågor som rör upphandling.

Enkelt uttryckt: ibland behöver du som jobbar med bad, hjälp med juridiken.

Juridiska tjänster för badbranschen

Samtidigt kan det ta emot att anlita en traditionell advokatbyrå. Dyrt? Ja, men det är kanske inte det största problemet. Advokatbranschen är en konservativ bransch med en fyrkantig affärsmodell som inte alltid svarar upp mot dina behov. De föredrar att arbeta i projektform med ett konkret ”case”, ett fall som ska lösas.

Men det kanske största hindret är den bristande kunskapen om branschen du verkar i. Visst finns affärsjurister som arbetar med smala segment, men det finns knappast någon som kan kombinera juridik med erfarenheter av badanläggningar, pooler och vattenrekreation.

Det kan vi.

We Group kan både bad och juridik

We Group kan erbjuda juridisk hjälp, med kunskap och erfarenhet om din bransch. Fördjupade kunskaper i byggteknik, ventilation, vattenrening, design, med mera, är alltid på armslängds avstånd i ett hus fullt av ingenjörer, arkitekter och projektledare. Vi är din one-stop-shop för bad och vattenrekreation. Oavsett om du behöver juridisk konsultation, hjälp med besiktning, vattenrening, utlåtande av sakkunnig, eller något annat. Dessutom med en affärs- och betalningsmodell som ser till din situation och dina behov.

We Group juridik och bad

Bad och juridiska tjänster  — vi hjälper dig

Jobbar du med bad för privatmarknaden och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med juridiken?
*Startavgift 4500 kronor. Löpande timarvode 1500 kronor. I startavgiften ingår 5 timmars juridisk konsultation.

 

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och klicka på skicka så kontaktar vi dig!


    Några av våra projekt