Driven processingenjör som vill bidra till vår utveckling

Vill du vara med att utveckla framtidens bad-, spa- och relaxanläggningar? Då har vi tjänsten du söker!

Vi söker dig med STORT driv och engagemang som vill göra skillnad och bidra till vår utveckling. Till våra kunder förväntas du leverera högsta kvalité, samtidigt som du får en unik chans till utveckling hos dina talangfulla kollegor. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med en förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som företrädesvis har YH-examen, universitets- eller högskoleexamen inom byggnadsingenjör, maskiningenjör, CAD-konstruktör eller motsvarande. Vidare söker vi dig som uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska för att kunna presentera resultat på ett begripligt sätt, både i text och ritning.

Vi ser att du har goda kunskaper inom CAD-3D och övrigt meriterande är kunskap inom Plant, Inventor samt Navisworks. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete, så god kommunikationsförmåga är en förutsättning. Du är en lagspelare med starkt driv att genomföra arbetsmoment på bästa möjliga sätt och mycket god analytisk förmåga där du kan se övergripande samband.

För att trivas hos oss har du ett stort intellekt och ännu större hjärta. Du är passionerad och brinner för att skapa goda och långsiktiga relationer. För dig är utveckling essentiellt där du värdesätter att arbeta med de bästa i branschen. Du värderar ett tight team som sätter laget före jaget, där glädjen är avgörande.

We Group är ledande konsultbolaget inom processteknik vattenrening. Tillsammans med oss kommer du vara delaktig i komplexa projekt och innovativa utvecklingar. Arbetet innebär stor variation, några exempel på projekt du kan komma att arbeta med är komplexa projekteringar, besiktningar, problemlösningar samt analyser tillsammans med oss och våra kunder. Våra tjänster riktar sig primärt mot bad- och spamarknaden där vi redan från idéstadiet assisterar beställarna med långsiktiga lösningar och hållbara bad.

Tjänsten är placerad i Göteborg, Fiskhamnsgatan 10, där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Arbetslivserfarenhet
Byggnadsingenjör – erfarenhet efterfrågas

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Svenska, engelska

Körkort B

Om anställningen

  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Välkommen med din ansökan senast den 29 december.

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.
Läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingens hemsida.